Geen categorie

Extra kungfulessen tijdens onze zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (6 juli t/m 18 augustus 2024 ) worden er ook dit jaar weer extra kungfulessen in onze school aangeboden. Deze extra lessen in onze gymzaal zijn dan op iedere zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00  uur. Alle leden van onze school kunnen van deze extra vakantielessen gebruikmaken. Er zijn geen extra kosten. Tijdens deze periode zijn er geen lessen op dinsdag en donderdagavond in onze kungfuschool.

Dus mocht je graag je kungfubeoefening op peil houden tijdens deze zomerstop grijp dan deze kans. Tijdige aanmelding (1 dag vooraf) voor deze extra vakantielessen is uiteraard ook verplicht.


Verder wil ik nogmaals onder de aandacht brengen dat voor diegene die zo snel als mogelijk op de hoogte wil blijven van onze nieuwspagina er een mogelijkheid bestaat om je te abonneren op mijn berichtgeving.  Je kunt dit doen door onderaan van dit bericht de optie – Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn – aan te vinken.

Mocht je reeds hiervoor aangemeld zijn en hebt je nog nooit een bericht ontvangen, kijk dan eens in je spambox wellicht wordt zo’n bericht als reclame door je mailbox gezien.


Peter

SHARE THIS POST
Peter van Sint Fiet

2 comments on “Zomervakantie – Extra kungfulessen

  1. Peter van Sint Fiet 5 juli 2024 / Reply

    *

  2. Donna 6 juli 2024 / Reply

    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.