Geen categorie

Selectieronde voor kungfutoets zijn weer gestart

Op zaterdag 9 december 2023 staat de jaarlijkse VKS-niveautoets voor onze school op de planning. Deze vaardigheidstest is bedoeld voor de leerlingen van mijn school die zich in de maand november kwalificeren om hieraan deel te mogen nemen. De komende kungfulessen staan vanaf nu vooral in het teken van deze voorselectie. Ik probeer in de komende kungfulessen extra aandacht te geven aan de verplichte lesstof. Tijdens deze lessen is er voldoende ruimte voor zelfoefening en het bijschaven van je techniek.

Voldoe je aan de voorwaarden om te mogen deelnemen aan ons VKS Kaoshi, laat deze ultieme kungfutest dan niet aan je voorbijgaan! Het is niet alleen een mooi moment om te laten zien wat je hebt geleerd, maar ook een belangrijke stap in je kungfu-groei. Je toont niet alleen aan de jury, maar ook aan mij, je medeleerlingen en je familie dat je stappen hebt gezet in je kungfubeoefening en je mentale groei.

Het kungfu Kaoshi vindt plaats in onze sportzaal te Rothem op zaterdag 9 december. Aanvang 9.30 uur. Dit evenement is een belangrijk presentatie moment voor onze kungfuschool.

Ik vraag al mijn leerlingen er alles aan te doen om, gekleed in kungfu-tenue, hierbij aanwezig zijn. Niet alleen om te assisteren vóór, tijdens en na de niveautoets, maar vooral ook om betrokkenheid te tonen voor hun medeleerlingen die zich deze dag inspannen om het beste uit zichzelf te halen.

Toetsingscriteria

De gehanteerde toetsingscriteria voor alle beoefeningsniveaus zijn zo langzamerhand wel bij jullie bekend. Je kunt door te drukken op de afbeelding van de entree van onze tempelpoort bij het nieuwsoverzicht de volledige lijst met toetsingscriteria terugvinden of van onderstaande link gebruik maken.

Link toetsingscriteria

Mochten er naar aanleiding van deze aankondiging toch nog vragen zijn, dan hoor ik deze wel.

Ik wens jullie alvast veel succes met jullie voorbereiding!

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.