Geen categorie
KUNGFUMASTERCLASS –  Zuid Chinese Tijgervuist

Bijgaand het actuele overzicht van alle aanmeldingen van onze kungfuschool voor de VKS Masterclass tot nu toe. Kijk of je staat aangemeld voor deze gelegenheid op onderstaande lijst? Aanmelden is nog steeds mogelijk! Als kungfuliefhebber moet je deze unieke kans niet laten liggen om deze gebundelde kenniskracht te ervaren.

Tot snel Peter

[/vc_column_text]

Aanmeldingen;


 1. Bart Rijnbout
 2. Sam Crombach
 3. Amaury Stroux
 4. Andy Bartholome
 5. Lico Hoekema
 6. Pascal Lejeune
 7. Johan van Haren
 8. Giovannis Schulteis
 9. Mirthe Keulen
 10. Yves Hanssen
 11. Ralph de Vos
 12. John Humblet
 13. Joris Stroux
 14. Christiaan Helmig
 15. Arnaud van de Veerdonk
 16. Guus Dinjens
 17. Jos Erens
 18. Dennie Vrijnsen
 19. Wenyong Hu
 20. Luying Hou
[/vc_column][/vc_row]

 

Er wordt weer een tijgerkraanvogelmasterclass door onze kungfufederatie VKS georganiseerd. Zondag 26 november wordt er  speciaal voor de leden van de Verenigde Kungfuscholen Zuid Nederland een nieuwe DASHIBAN (kungfumasterclass) georganiseerd.

Het is een evenement met een lage instapdrempel en is bedoeld om deze kungfustijl voor iedereen bereikbaar te maken. Je hoeft als deelnemer geen voorkennis te hebben van deze Zuid Chinese kungfustijl. Voor zowel beginner als vergevorderd kungfubeoefenaar is er genoeg ruimte om op eigen niveau aan deze DASHIBAN deel te nemen. Kennisdeling op alle beoefeningsniveau’s staat voor ons hierbij centraal.

Onderwerp van deze masterclass is de Zuid Chinese stijlvorm Hongquan 洪拳 , de meest populaire kungfustijl uit de zuid Chinese provincie Fujian. Hiermee wordt voor leden van onze Federatie Chinese vechtkunst een nieuwe mogelijkheid geboden tot verdieping in hun kungfukennis en hun vaardigheden uit te breiden.

Deze masterclass staat zoals gebruikelijk onder leiding van door de drie VKS grootmeesters Wim Keularts, Ger Brandse  en Peter van Sint Fiet. Met hun gebundelde kennis krijgen de deelnemers de finesses van deze stijlvorm tot een hoog detailniveau aangeleerd.

We pakken hiermee onze activiteiten weer op om gezamenlijk de Chinese vechtkunst in een groter verband te oefenen. Het is inmiddels de 9e editie van deze VKS DASHIBAN.

Wil je je basiskennis op gebied van kungfubeoefening verder uitbreiden is deze gelegenheid een echte aanrader.

Dresscode voor deelnemers is de zwarte kungfubroek, kungfuband, kungfuschoenen en een zwart  kungfu T-shirt. Aanmelden deelnemers vooraf verplicht. Voor aanmelding deze Dashiban kun je gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier en dit te verzenden. Betaling van de deelnamekosten kunnen via onze reguliere bankrekening (voor de contributie van onze kungfuschool) onder vermelding van – DASHIBAN 2023  – worden voldaan.

 

Algemene gegevens VKS kungfumasterclass;

 

Zondag 26 november 2023
Sporthal Gronsveld
Tijd van 9.30-12.00 uur
Deelnamekosten €10,-

  Ik wil tevens nogmaals onder de aandacht brengen dat wanneer je automatisch op de hoogte wil blijven van onze kungfu nieuwsberichten kun je onderaan dit bericht bij reactie de optie aan te vinken –

  ————— KUNGFU WUSHU MAASTRICHT 中国功夫武术馬斯特里赫特 —————

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.