Geen categorie

Zaterdag 10 februari 2024 mogen we het Jaar van de Draak welkom heten! Het wordt een jaar vol energie en ambitie voor velen die willen ondernemen. Kansen voor persoonlijke groei staan voor de deur… tijd voor zelfreflectie, om innerlijke kracht te vinden en oude gewoonten die ons niet langer dienen, los te laten. Zoek verbinding waar nodig en deel vooral je successen.

Ik wens iedereen vooral  veel geluk en gezondheid toe voor dit uitdagende Chinese nieuwjaar.

Ook de Vastenaovend staat weer voor onze deur. Dit carnavalsfeest laat ik aan mij voorbij gaan. Ondanks carnaval slingers organiseer ik in onze gymzaal zo mijn eigen trainingsfeestje. Ik wil mijn lessen tijdens die carnavalsweek door laten doorgaan. Ik ben volgende week gewoon aan het trainen. Wil je meedoen, vergeet vooral je niet tijdig aan te melden voor desbetreffende  les… je bent van harte welkom!

En voor de carnavalsvierders onder ons, veel plezier maak er een leuke Vastenaovend vaan!

Peter

1 comment on “Welkom voor het Jaar van de Draak

  1. Berend 8 februari 2024 / Reply

    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.