Geen categorie

Kungfuschool hervat deze week alle lessen

Vanaf vandaag gaat onze kungfuschool weer helemaal open. Alle kungfulessen voor volwassenen worden hiermee hervat.

De geldende Coronamaatregelen blijven hierbij van kracht:

  • Blijf thuis bij klachten (of klachten van huisgenoot)
  • Reservering deelname lessen verplicht
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Maximaal 5 personen in kleedruimte
  • Geen gebruik van doucheruimte

Extra lessen

Tijdens de zomervakantie hebben onze leden kunnen profiteren van extra kungfulessen. Velen hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Voor hen is er dan ook al sprake van een bepaald ritme in training. Vooral de aandacht voor het oefenen van de fundamentele bewegingen betekent voor hen een goede opstap voor dit nieuwe seizoen.

Verplicht aanmelden

De starters zullen daarentegen nog moeten gaan wennen aan de nieuwe gang van zaken en het vinden van regelmaat in hun training. Ook zal de verplichte tijdige voorinschrijving voor een les wennen zijn voor hen en vragen om een serieuze aanpassing. Voorheen kon men op het laatste moment immers nog besluiten om naar een kungfutraining te komen maar dit hoort nu tot de verleden tijd. Het is niet meer vanzelfsprekend dat men de les binnenstapt. Geen verkeerde aanpassing, want voorheen was het maar afwachten met hoeveel leerlingen we een les gingen vormgeven. Bewust bezig zijn met het voornemen om naar de kungfuschool te gaan en letten op je gezondheidstoestand vragen een nieuwe focus.

Aanpassingen lessen

De nieuwe start van ons seizoen brengt – naast het wegvallen van onze jeugdopleiding – ook extra trainingsmogelijkheden:

  • Reguliere lessen voor volwassenen, op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur, worden uitgebreid met de keuzemogelijkheid om 2 lessen per week te volgen. Let er wel op dat het tarief voor het volgen van 2 lessen per week € 75,- bedraagt.
  • Zaterdagochtend, van 09.30 tot 11.00 uur, blijft de gebruikelijke vrije les voor geselecteerde leerlingen.
  • Aansluitend op de zaterdagochtend is er een extra halfuur speciaal voor de zwartegordeldragers gereserveerd.

Ik ben blij dat we de deuren van onze kungfuschool weer helemaal kunnen openen en onze kungfulessen kunnen gaan hervatten.

Met veel qi, Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.