Geen categorie

Kungfu e-learning

In deze tijd van veilige afstand en wachten op het groene licht om activiteiten in onze kungfuschool weer op te mogen pakken wil ik een soort van kungfu e-learning met mijn leerlingen gaan starten. Ik heb hiervoor een mailing naar alle leden van mijn groep volwassenen gestuurd. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen meld je dan via kungfuwushumaastricht@gmail.com om hem alsnog te ontvangen.

Veel succes in het ondernemen van kungfu e-learning in mijn kungfuschool.

 

Met veel qi, Peter

 

.

2 comments on “Kungfu e-learning

  1. Amaury 7 april 2020 / Reply

    Mooi idee. Fijn om op deze manier toch input te kunnen krijgen. Ga er zeker gebruik van maken. Dank en groet!

  2. Peter van Sint Fiet 9 april 2020 / Reply

    Ik heb mijn eerste reactie al binnen. Indrukwekkend! Het leeft onder de trouwe kungfubeoefenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.