Geen categorie

Kennismakingslessen ‘Sjors Sportief’ uitgesteld

 

Onze kungfuschool zou – in het kader van het gemeentelijke stimuleringsinitiatief ‘Sjors Sportief’ – de komende maanden kennismakingslessen verzorgen voor basischoolkinderen. Vanwege de nog steeds beperkte mogelijkheden als gevolg van het Corona-virus moeten we deze lessen helaas uitstellen.

We zien het als heel positief dat de basisscholen vanaf 11 mei weer open gaan en basisschoolkinderen weer sport kunnen beoefenen. Als kungfuschool willen wij dan ook graag eraan bijdragen dat kinderen weer een stimulans krijgen om te gaan bewegen en kunnen kennismaken met onze kungfubeoefening.

Helaas kunnen wij de komende weken deze sportactiviteit niet aanbieden aan de kinderen die zich via ‘Sjors Sportief’ hiervoor hebben ingeschreven. Onder de huidige (Corona-)condities is het voor onze school niet mogelijk om kennismakingslessen te verzorgen – in ieder geval niet voor de zomervakantie.

 

Onze kungfulessen worden in een gymzaal gegeven en er zijn nog te veel zaken waar we rekening mee moeten houden om dit veilig voor iedereen te laten gebeuren. Dit betekent dat 18 mei, 15 juni en 13 juli komen te vervallen. Na de zomervakantie bekijken we of de omstandigheden het dan wel toelaten.

We hopen dat iedereen die zich heeft ingeschreven voor onze kungfulessen de kans heeft om aan een andere sport deel te nemen in deze periode. Wij wensen iedereen een gezonde start toe en veel bewegingsplezier! Hopelijk kunnen we na de zomer alsnog veel kids verwelkomen in onze kungfuschool!

Met vriendelijke groet,

Peter van Sint Fiet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.