Geen categorie

Voor alle leden van onze kungfuschool heb ik speciaal voor deze zomervakantie extra lessen ingepland. Na onze verplichte Corona-stop wil ik deze mogelijkheid voor verdere trainingsopbouw aanbieden in de aanloop naar ons nieuwe trainingsseizoen.

Deze extra lessen zijn in onze gymzaal iedere dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur, gedurende de zomervakantieperiode (Extra kungfulessen tijdens zomervakantie vanaf nu dus). Er zijn hiervoor geen extra kosten en alle leden (van alle niveaus) kunnen hiervan gebruikmaken.

Aanmelden zoals altijd vooraf via onze site!

Peter

2 comments on “Extra kungfulessen tijdens zomervakantie

  1. Pascal 12 juli 2020 / Reply

    Na zo’n vervelende Corona stop weer beginnen geeft een super gevoel. Nu doorgaan tijdens zomerstop maakt het alleen nog maar beter. Het is geweldig dat dit geregeld is geworden, en zeer op prijs gesteld! Kan met gerust hart zeggen dat ik blij ben om lid te zijn.

    • Peter van Sint Fiet 13 juli 2020 / Reply

      Bedankt voor je reactie Pascal. Je raakt meteen de goede snaar bij het gevoel dat hoort bij mijn kungfuschool. Het is geen avondje gezellig sporten maar vechtkunstbeoefening in een kungfuschool die veel verder gaat. Het start met respect en loyaliteit en trots zijn op dat je deel uitmaakt van….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.