Geen categorie

Eerste online-les met pittige workout

De online-kungfules gisteren had voor menige deelnemer een ‘verrassing’ in petto. Na een rustig begin, waarin er aandacht was voor de juiste uitspraak van Chinese kungfutermen, stond er namelijk een stevige workout op het programma. En dat was best even slikken.

De workout, die zo’n 20 minuten duurde, bestond uit 8 rondes met verschillende basisoefeningen die in hoog tempo moesten worden uitgevoerd (met timer). Conditie, kracht en technische uitvoering stonden hierbij centraal. Met name dat laatste was vanwege het hoge tempo nog best een opgave.

De 18 deelnemers reageerden enthousiast. Niet alleen was het fijn om elkaar te zien, maar ook om samen bezig te zijn met kungfu. Iedereen weet nu ook dat er werk aan de winkel is. De combinatie fysieke kracht en technische vaardigheid is immers essentieel voor onze kungfu-beoefening.

Dus doe ook (weer) mee volgende week, zodat we het kungfugevoel samen blijven vasthouden. De uitdaging ligt voor je klaar. Pak die kans. Het wordt weer intensief, dus zorg dat je dunne sportkleding draagt en een flesje water bij de hand hebt. Aanmelden via onze site: http://bit.ly/aanmelden_04-02.

Tot in onze volgende Zoom-kungfules!

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.