Geen categorie

Online-lessen voortaan op dinsdag én donderdag

De eerste twee online-kungfulessen – op donderdag 28 januari en 4 februari – zijn behoorlijk goed bezocht en hebben geleid tot het nodige enthousiasme bij deze leerlingen. De eerste les heb ik hen voorzien van informatie over en uitspraak van de Chinese kungfutermen (om thuis te oefenen) en in beide Zoom-sessies hebben we gezamenlijk een pittige en gevarieerde workout gedaan.

Uit de recente peiling onder mijn leerlingen blijkt dat velen heel graag verder willen gaan met deze online-lessen. Men geeft onder meer aan het sociale contact – ook al is dit via Zoom – erg prettig te vinden en de Zoom-sessies te zien als een welkome stimulans om thuis extra tijd te besteden aan de kungfu-technieken en -oefeningen. Dat die wil en die drive er bij velen is, doet mij veel plezier.

Voor alle niveaus

Daarom wil ik graag de mogelijkheid scheppen voor iedereen om samen ons kungfupad verder te bewandelen. Dat wil ik doen door op de vaste normale lesavonden – dinsdag en donderdag dus – een Zoom-sessie te organiseren, zodat iedereen (alle niveaus) twee keer per week kan deelnemen aan mijn online-kungfulessen. Voor de gevorderde leerlingen ga ik ook een sessie doen op zaterdag.

Super nogmaals dat velen van jullie willen blijven doortrainen om het kungfugevoel vast te kunnen houden. Sommigen trainen 1 of 2 keer per week buiten, sommigen doen hun basisoefeningen in de woonkamer en sommigen doen ‘alleen’ kracht- en conditie-oefeningen. Allemaal prima. Dit is ook echt nodig om straks – na Corona – de trainingen in de school weer goed te kunnen oppakken.

Kungfukarakter

Hierbij daarom ook de oproep aan diegenen die tot nu toe nog niet hebben meegedaan om toch minstens één keer per week deel te nemen aan de online-lessen. Niet alleen houd je zo je gevoel en je basisvaardigheden op peil, maar ook leer je achtergrond- en detailinformatie die alleen in deze sessies aan bod komen. Dus maak gebruik van deze mogelijkheid en toon je ware kungfukarakter.

Alle leerlingen hebben een mail ontvangen met daarin de lesdagen en lestijden. Reserveren voor al deze lessen is verplicht en kan zoals gebruikelijk via onze site. Samen pakken we de draad weer op!

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.