Geen categorie

Afscheid nemen om iets nieuws te beginnen

Afgelopen les nam Joris Stroux van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van de reguliere lessen in mijn kungfuschool. Hij sprak zijn dank uit naar iedereen die met hem dit pad van de Chinese vechtkunst heeft gedeeld. Joris startte in 2013 bij mijn jeugdgroep en maakte in 2015 zijn debuut bij de volwassenen. 10 jaar kungfubeoefening heeft hem bezield.

Het is altijd een wrang moment om afscheid te nemen maar zijn studie in Leiden maakt het onmogelijk om de kungfulessen in onze school te kunnen blijven volgen. We zullen hem gaan missen. Joris maakte mij gisteren deelgenoot van een toepasselijke quote in deze – Afscheid nemen is geen eindpunt maar vaak noodzakelijk om iets nieuws te ondernemen.

De deur van onze school blijft voor hem altijd open en mocht zich een gelegenheid voordoen om een kungfules mee te volgen is hij van harte welkom. We wensen hem veel succes in zijn studie en zien hem graag weer in een van onze kungfulessen opdagen.

Peter

 

3 comments on “Afscheid nemen om iets nieuws te beginnen

  1. Amaury 31 augustus 2022 / Reply

    Wat mooi, zowel de quote van Joris als de bewoordingen van jou, Peter! Heel leuk om Joris nog eens terug te zien op een training of een Dashiban!

  2. Christiaan Helmig 31 augustus 2022 / Reply

    Heel veel succes met wat er komen gaat, Joris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.