Geen categorie

We staan vlak voor het eind van 2021. Afgelopen donderdag 23 december heeft de laatste online kungfusessie voor 2021 plaatsgevonden. Het was zoals gebruikelijk een fysiek zware kungfuworkout die achteraf weer een voldaan gevoel gaf. Het vinden van je eigen begrenzing ligt altijd aan de basis van deze inspanning. Met zweetdruppels op mijn hoofd zat ik na deze intensieve workout nog even aan mijn keukentafel om met mijn deelnemers even na te praten. Naast technische input gebruik ik deze momenten ook voor het stellen van vragen. Voor iedereen die het interessant vind om achtergronden van mij te horen blijft dan online. Er werden deze avond nog enkele actuele China items besproken. Goed voor de beeldvorming rond de Chinese vechtkunst en zijn herkomst.

Tijdens de kerstvakantie onderneem ik geen onlinekungfu sessie meer. Ik start vanaf januari 2022 weer  en ik verwacht dat we dan nog niet onze wuguan mogen gebruiken. Ik bied jullie hiervoor dan weer mijn online-wuguan aan. Ik zie je aanmelding graag tegemoet….

 

Ik wens jullie warme gezellige feestdagen samen toe. Geniet van hetgeen momenteel is.

 

Voor 2022 een gezond jaar en blijf veilig!

 

 

Tot snel Peter

 

 

1 comment on “Tijdens kerstvakantie geen onlinekungfu

  1. Peter van Sint Fiet 4 januari 2022 / Reply

    kan ik me aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.