Geen categorie

Afsluitende training zomervakantie

Het werd een succesvolle afsluiting voor onze zomervakantie. Helaas zaten de weersomstandigheden die dag niet mee maar onze trainingszaal bood toch een goede alternatieve lokatie. Bart en Sam hadden dit maal het programma van de geplande kungfules voor hun rekening genomen. Naast herhaling van traditionele hand en voettechnieken werd in deze afsluitende les ook de basisbewegingen met de Dao geoefend.

Extra trainingen tijdens vakantie

Het was voor het merendeel van de deelnemers even wennen om zo vroeg op zaterdagochtend kungfu te komen trainen. Toch werd het als erg positief ontvangen om het weekend zo sportief te starten. Voor onze komende zomervakantieperiode vind ik het een mooie kans om voor de thuisblijvers deze sportieve gelegenheid op zaterdagochtend aan te bieden. Dus tijdens deze zomervakantie kunnen alle leden gebruikmaken van dit extra trainingsmoment.

De uitdaging ligt er,  jullie zijn van hart welkom.

Peter

1 comment on “Succesvolle afsluiting voor zomervakantie

  1. Amaury 4 juli 2023 / Reply

    Peter, Bart en Sam, bedankt voor deze mooie ‘afsluitende’ training. Het was erg leuk om met deze gevarieerde ‘kleine’ groep aan de diverse technieken te schaven. Mooi ook dat er deze keer vijf dames present waren, een score van 33% 🙂 En helemaal top dat we op de zaterdagen doortrainen in de vakantieperiode; vanaf 5 augustus ben ik er zeker bij! Groet, Amaury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.