Geen categorie

Helaas vanwege weersomstandigheden verplaatst naar gymzaal te Rothem

Zomervakantie

De laatste reguliere kungfutrainingen in onze kungfuschool zijn op dinsdag 11 juli  en donderdag 13 juli gepland voor de zomervakantie. We organiseren voor het inluiden van deze vakantieperiode op zaterdag 1 juli een buitentraining voor de hele school.

Datum zaterdag 1 juli 2023

Trainingsplaats; Koningsplein te Maastricht

Aanvang 9.30 uur

Deelname is gratis

Deelnemers

Deelnemers worden in kungfu uniform tijdig verwacht op het grasveld bij het Koningsplein te Maastricht. Het verzamelpunt op het Koningsplein zal qua herkenning gemarkeerd worden met een vlag van onze school.  Aanvang van deze buitentraining is om 9.30 uur. Als je geen feiyue kungfuschoentjes hebt doe dan sportschoenen (met zachte zool) aan. Uit veiligheid laten we niemand blootvoets deelnemen. Denk ook aan een drinkbidon met water voor deze training… neem geen kungfuwapens mee naar deze training! Wij zorgen voor alle trainingstools of trainingswapens. Het spreekt voor zich dat we met deze training als kungfuschool in de openbare ruimte een gedisciplineerde indruk willen achterlaten. Zo’n training is een visitekaart voor onze school en mag geen verkeerd beeld oproepen. Volg nauwlettend de opdrachten van de instructeurs. Dit is eigenlijke een overbodige opmerking maar mijn vraag aan iedereen om erop toe te zien om dit evenement zo goed als mogelijk te laten verlopen.

Voor het deelnemen vraag ik jullie om via ons boekingssysteem op de site voor deze buitentraining aan te melden. We willen tijdig weten met hoeveel personen we gaan trainen. Ook bij onverwacht niet doorgaan van dit evenement wordt alleen teruggemeld aan de geregistreerde personen. Het wordt een kungfutraining van 1,5 uur. Autobezitters moeten rekening houden met de geldende parkeerzone en tijden in dit gebied. Rondom dit terrein geldt namelijk betaald parkeren. Let op bij het invullen van het aanmeldingsformulier dat je onderaan de knop verstuurd ook indrukt.

 

Extra trainingen tijdens de vakantie!
Zoals eerder gemeld zullen voor degenen die niet (of later) op vakantie gaan wekelijks op zaterdag ochtend in onze gymzaal een (gratis) extrales georganiseerd. Ook hiervoor dien je op de site via het gebruikelijke boekingsformulier tijdig worden aangemeld.

 

 

 

 

2 comments on “Outdoor kungfutraining Koningsplein Maastricht (verplaatst naar gymzaal Rothem)

  1. Andy 17 juni 2023 / Reply

    Ik zie geen aanmeldingsformulier hier of in de mail, maar bij deze meld ik me graag aan voor de outdoor les!

    • Peter van Sint Fiet 22 juni 2023 / Reply

      Hoi Andy aanmelding gaat via gebruikelijk boekingsformulier lessen. Er is geen speciaal aanmeldingsformulier voor aangemaakt. Dus je kunt je gerust aanmelden voor de zaterdagles. Leuk dat je erbij bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.