Geen categorie

Binnenkort staat weer de jaarlijkse VKS-niveautoets in onze school gepland . Dit ‘VKS Kaoshi’ wordt op zaterdag 15 oktober georganiseerd. Het betreft een vaardigheidstest voor de leerlingen van mijn school (basisgroep en gevorderden).

De kungfulessen in de maand vooraf staan in het teken van de voorselectie om deel te mogen nemen aan deze niveautoets. Dus probeer in de komende kungfulessen in de vrije momenten extra aandacht te geven aan de verplichte lesstof. Naast deze ruimte voor zelfoefening kun je met mij ook samen kijken in deze aanloop naar de niveautoets wat je mogelijkheden hierin zijn.

Voldoe je straks aan de voorwaarden om te mogen deelnemen aan ons VKS Kaoshi, laat deze ultieme kungfutest dan niet aan je voorbijgaan! Het is niet alleen een mooi moment om te laten zien wat je hebt geleerd, maar ook een belangrijke stap in je kungfu-groei. Je toont niet alleen aan de jury, maar ook aan mij, je medeleerlingen en je familie dat je stappen hebt gezet in je kungfubeoefening.

Het kungfu Kaoshi vindt plaats in onze sportzaal te Rothem op zaterdag 15 oktober. Aanvang 9.30 uur. Op voorhand vraag ik aan al mijn leerlingen er alles aan te doen om, gekleed in kungfu-tenue, hierbij aanwezig zijn. Niet alleen om te assisteren vóór, tijdens en na de niveautoets, maar vooral ook om betrokkenheid te tonen voor hun medeleerlingen die zich deze dag inspannen om het beste uit zichzelf te halen.

De gehanteerde toetsingscriteria voor alle beoefeningsniveaus zijn zo langzamerhand wel bij jullie bekend. Mochten er naar aanleiding van deze aankondiging toch nog vragen zijn, dan hoor ik deze wel.

Ik wens jullie alvast veel succes met jullie voorbereiding!

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.