Geen categorie

Opnieuw online-kungfu | Kaoshi gaat door!

De komende drie weken mogen we helaas niet meer in onze gymzaal trainen op dinsdag- en donderdagavond. Een van de corona-maatregelen die premier Rutte gisteren bekendmaakte is immers dat alle sportlocaties om 17.00 uur hun deuren moeten sluiten. Het Kungfu Kaoshi (de niveautoets) op zaterdagochtend 4 december kan dus wél gewoon doorgaan!

Online-kungfulessen vanaf dinsdag

Nu onze kungfulessen op dinsdag en donderdag voorlopig dus niet meer in de gymzaal kunnen plaatsvinden, ben ik van plan om weer over te stappen op online-kungfulessen. Vanaf komende dinsdag zal ik deze lessen op een iets andere manier dan gebruikelijk invullen, zodat iedereen die thuis kan meevolgen en we niet tot stilstand komen.

Net als tijdens de vorige corona-stop zal ik voor elke online-les een linkje aanmaken. Je kunt je op de normale manier aanmelden via onze site. In de bevestiging van je reservering ontvang je dan de link naar de online-les. Ik gebruik hiervoor het platform Google Meet. Je kunt Google Meet starten vanuit je browser of – handiger – door de app te downloaden.

Belangrijke voorwaarden

-Reserveer voor elke online-les via onze website

-Sta tijdig klaar bij je laptop/tablet (in sportkleding)

-Log in tussen 18.25 en uiterlijk 18.30 op Google Meet

-Zorg voor voldoende vrije ruimte om te bewegen

-Zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt

-Zet een drinkfles met water klaar (en een handdoek)

Het is jammer dat we voorlopig opnieuw genoegen moeten nemen met online-kungfulessen. Toch is dit een goede manier om samen door te kunnen gaan met onze kungfubeoefening en niet stil te staan. De online-lessen zijn noodgedwongen anders van opzet dan de normale lessen, maar de ervaring van vorige keer is toch dat we breed en pittig kunnen trainen.

Niveautoets: zaterdag 09.30 uur

Gelukkig kan het op zaterdag 4 december geplande Kungfu Kaoshi wel gewoon doorgaan. Deze niveautoets start om 09.30 uur in onze gymzaal in Rothem. Dit toetsmoment is iets wat we als school gezamenlijk beleven en daarom horen ook de niet-deelnemers aanwezig te zijn (in volledig tenue) om te assisteren en natuurlijk ter ondersteuning van de deelnemers. Toegang op vertoon van QR-code. Er mag helaas verder geen publiek aanwezig zijn bij deze niveautoets.

We zien elkaar deze week dus online en zaterdag op het Kungfu Kaoshi. Ik wens alle deelnemers veel succes met hun voorbereidingen en herhalingsoefeningen. Jullie zijn er klaar voor.

Groet,

Peter