Geen categorie
Nieuwe website als online visitekaart van onze kungfuschool

Het is jullie niet ontgaan dat we een nieuwe webomgeving hebben. Je kunt er iets van vinden maar zelf ben ik van mening dat we hiermee weer gezien kunnen worden. De nieuwe website is het nieuwe online visitekaartje en de digitale poort naar de vechtkunstschool KUNGFU WUSHU MAASTRICHT. Deze website draagt vooral uit waar we het beste in zijn; hoogwaardige kungfubeoefening met gevoel voor authenticiteit.

Ik koos voor een professioneel design met allerlei nieuwe moderne gebruiksmogelijkheden. Zoals een responsive website (de nieuwe website is nu ook geschikt voor tablets en telefoons).

Samen met het opslaan van de link van de website op je telefoon, tablet of computer zal er een icoon met het Chinese teken
Wu als opstart verschijnen voor het starten van onze website. Makkelijk om snel even iets te checken op onze site. Wekelijks zal er een update worden geplaatst van nieuws, foto’s van de diverse trainingsgroepen of extra informatie van onze kungfuschool.

Ik heb het voornemen om in het weekend weer een wekelijkse update in ons nieuwsblok te plaatsen. Naast het actueel houden van onze agenda zal ik hier ook meer specifieke kungfuinformatie voor jullie plaatsen. Dus als je wilt bijblijven wat er in onze kungfuschool omgaat check even ons wekelijkse nieuws.

Peter

liu bei

—————   KUNGFU WUSHU MAASTRICHT  中国功夫武术馬斯特里赫特   —————

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.