Lesprogramma kungfuschool – eerste helft 2020


Beste wensen met een goeie gezondheid in 2020 aan alle leden van mijn kungfufamilie. Ik wens iedereen veel trainingsplezier en vele mooie kungfumomenten in onze vechtkunstschool. Naast ons reguliere lesprogramma is de agenda op onze website verder aangevuld met nieuwe activiteiten voor 2020.

Op de planning van onze school voor het eerste halfjaar staan momenteel in onze agenda de volgende activiteiten vermeld;

  • Niveautoets (Kaoshi) voor jeugd en volwassenen 
  • Masterclass (Dashiban) Stijlvorm Tijger-Kraanvogel (volwassenen)
  • Familieles voor ouders en vrienden jeugdgroep
  • Advanced kungfu weekend (selectieve groep volwassenen)
  • Sportstimuleringproject basisscholen Maastricht (jeugdgroep)

Naast alle evenementen en het lesprogramma van onze school is er voor mijn trainingsgroep op zaterdagochtend een wijziging qua lesdag doorgevoerd. Er zijn in de komende periode namelijk enkele zaterdaglessen verplaatst naar vrijdagavond. Het gaat hierbij steeds om de eerste zaterdagles van iedere maand. In onze agenda kun je alle datums terugvinden die zijn verplaatst. De les op vrijdagavond start om 18.30 uur. Voor betrokken leden, houdt rekening met het vervallen van de zaterdagochtendles door deze vervangende les.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws kun je onderaan bij deze post een reactie plaatsen met de vermelding van je e-mailadres en de optie aanvinken –  Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn -. Je ontvangt hiermee dan bij iedere nieuwe post van onze kungfu-site automatisch een melding in je e-mailbox.

Met veel qi, Peter.

1 comment on “Lesprogramma kungfuschool eerste helft 2020

  1. Peter 1 januari 2020 / Reply

    Graag opnemen voor nieuwe post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *