Geen categorie

Kungfu Wushu Maastricht bij filmpremière ‘Mulan’

Onze kungfuschool presenteert zich op woensdag 25 maart in de Euroscoop te Maastricht. De bioscoop organiseert die avond ‘Mulan Night’, met leuke extra’s die de voorpremière van de film Mulan glans geven. Eén van die extra’s zijn presentaties met vuist, zwaard en stok door senior-leerlingen van onze school.

De samenwerking van Euroscoop en Kungfu Wushu Maastricht op ‘Mulan Night’ is logisch en verklaarbaar. In de film spelen (familie)tradities, geestelijke en lichamelijke training, doorzettingsvermogen, respect, kungfu en zwaardkunst een belangrijke rol. Precies deze aspecten staan ook centraal in onze kungfuschool.

Hoofdpersoon Hua Mulan moet in de film al haar innerlijke kracht, concentratie en doorzettingsvermogen aangrijpen om haar ware potentie te kunnen tonen. Gemaskeerd als man wordt ze bij elke training danig getest. Na een meeslepende reis verdient ze als rechtvaardig strijder het respect van haar vader en volk.

Voorafgaand aan de filmpremière tonen onze senior-leerlingen in de lobby van de Euroscoop traditionele vechtkunsttechnieken. Deze gedisciplineerde technieken zijn boeiend en leerzaam voor het publiek en vormen een ideale aanvulling op de film, die eveneens echt uitgaat van de Chinese tradities en vechtkunst.

Onze presentatie begint om 19.30 uur en is afgelopen als de film start om 20.00 uur. Let op: alleen mensen met een kaartje voor de film Mulan hebben toegang tot de lobby waar de presentatie plaatsvindt!

Info, trailer en tickets via: https://www.euroscoop.nl/maastricht/acties-and-events/mulan-night/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.