Geen categorie

KUNGFU WUSHU MAASTRICHT opent weer haar deuren

Ik kan jullie het heugelijke feit melden dat ik donderdag 2 juli de deuren van mijn kungfuschool weer mag openen. Dit is geweldig nieuws voor ons maar we moeten hierbij wel niet vergeten dat dit alleen mag en kan aan bepaalde voorwaarden. Verplichte aanmelding vooraf aan onze kungfulessen is een voorbeeld van deze maatregelen.

Je kunt je aanmelden door op de foto van onze groet bij ons op de pagina nieuws te drukken. Er kan een keuze worden gemaakt in de kungfulessen basisniveau (donderdag), middenniveau (dinsdag) en hogerniveau (zaterdag). Wekelijks worden deze lessen opnieuw ingepland. Na het volledig invullen en succesvol versturen van een reservering zal er een reactiemail terug worden gestuurd. Deelname is alleen mogelijk met de ontvangst van mijn bevestigingsmail.

Voor diegenen die voorheen 2 maal per week een kungfules volgden wil ik alle weekdagen openen voor deelname. Er moet dan wel tijdig bij aanmelding de keuze worden gemaakt aan welke lesdagen men wil deelnemen. 

 

 

Naast het voorgeschreven RIVM-protocol voor binnensport wil ik uiteraard ook mijn eigen condities bij het geven van mijn kungfulessen toevoegen. Vanuit dit oogpunt heb ik mijn lessen aan jeugd (7 t/m 12 jaar) definitief gestopt. De ruimte die voor mij hiermee is ontstaan wil ik gebruiken om de weg van mijn kungfuschool te herijken. Het bepalen van de koers in onze kungfuschool moet weer als vertrouwd aanvoelen. Voornaam vind ik dat de rust en routine in kungfubeoefening weer wordt hervonden.

De kungfulessen in onze sportzaal zijn alléén mogelijk als we ons strikt houden aan de naleving van de RIVM-richtlijnen én onze eigen regels (zie hieronder).

Er gelden vanaf nu de volgende regels:

  • • Bij verkoudheid, hoesten of koorts blijf thuis (ook als huisgenoot deze klachten vertoond)
  • • Deelname lessen via verplichte reservering (24 uur vooraf) en ontvangst bevestiging
  • • Kom zoveel mogelijk met de fiets
  • • Aanwezigheid: niet eerder dan 10 minuten voor de les
  • • Kom in kungfutenue naar les
  • • Kleedkamers en douches zijn gesloten voor gebruik
  • • Neem eigen gevulde drinkbidon mee, niks in prullenbak achterlaten
  • • Voorafgaand en na afloop les afstand 1,5 meter afstand houden
  • • Bij binnenkomst verplichte ontsmetting handen met desinfecterende handgel
  • • Reinig gedeelde materialen direct na de trainingssessie
  • • Direct vertrekken na de training
            • Raadpleeg onze nieuwsblog voor de laatste ontwikkelingen

Met deze maatregelen kunnen we onze kungfuactiviteiten weer op een veilige manier oppakken. Nogmaals: vooraf aanmelden via onze site (zie nieuwspagina) is verplicht! NB: Let op dat de bevestigingsmail niet in je spambox terechtkomt.

 

Ik verheug me om de kungfutraining weer gezamenlijk in onze kungfuschool op te mogen pakken!!!

Peter