Geen categorie

Extra kungfulessen tijdens zomervakantie

Gedurende de zomervakantie (24 juli – 5 september) zijn er ook dit jaar weer extra kungfulessen. Deze extra lessen in onze gymzaal zijn op iedere dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Alle leden kunnen van beide lesavonden gebruikmaken. Er zijn geen extra kosten.

Tijdens deze lessen zal ik afwijken van het reguliere programma en aandacht besteden aan enkele kungfuonderdelen die tijdens de wekelijkse lessen sporadisch aan de orde komen. Je kunt hierbij denken aan vaardigheden met Dashaozigun 大稍子棍 (flexibele vechtstokken) en de Huhe quan 虎鹤拳 (tijger-kraanvogelvorm).

Het daadwerkelijk doorgaan van deze extra lessen is wel afhankelijk van het totaal aantal deelnemers. Minimaal dienen er zich 5 personen aan te melden voor deze kungfulessen.

Dus ook gedurende de komende zomervakantieperiode staat kungfu bij ons hoog in het vaandel!

Aanmelden voor de extra lessen is verplicht en kan zoals gebruikelijk via onze site.


Verder wil ik nogmaals onder de aandacht brengen dat voor diegene die zo snel als mogelijk op de hoogte wil blijven van onze nieuwspagina er een mogelijkheid bestaat om je te abonneren op mijn berichtgeving.  Je kunt dit doen door onderaan van dit bericht de optie – Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn – aan te vinken.

Mocht je reeds hiervoor aangemeld zijn en hebt je nog nooit een bericht ontvangen, kijk dan eens in je spambox wellicht wordt zo’n bericht als reclame door je mailbox gezien.


Peter

1 comment on “Extra kungfulessen gedurende zomervakantie

  1. Giovanni 12 juli 2021 / Reply

    Hey P, ik weet niet of ik dit reeds gedaan heb, vandaar nogmaals aangevinkt! Grtz Gio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.