Geen categorie

Comeback een feit

Vandaag hebben 2 zwartegordeldragers tijdens onze outdoor-kungfu hard aan hun comeback gewerkt. Sam maakte een week geleden al zijn herintrede in onze kungfuschool. Olaf is nog aan het revalideren van de operatie aan zijn knie. Met veel handengeschud werd hij vanochtend goed ontvangen in onze trainingsgroep.

Nadat hij de kungfubeoefening lange tijd vanaf de zijlijn heeft moeten volgen, is Olaf nu op het punt om de belasting van zijn knie op te voeren. Als geen ander weet hij hoe hij zijn lichaam weer op peil kan krijgen. Met het ondersteunen van mijn les deze ochtend wist Olaf al snel weer zijn stempel op onze training te drukken. Ditmaal nam hij de bokstechniek en het stretchen voor zijn rekening.

Naast het terugzien van hun kungfubroeders en -zusters was het voor hen beiden een verademing om het vuur van binnen weer volop te laten branden. Het gevoel met beide heren in onze gelederen was als vanouds. Ik ben blij om hen weer actief in mijn trainingsgroep te zien werken aan hun atletisch vermogen. Niets staat hen meer in de weg om tot hun eigen beoefeningsniveau te groeien. In mijn kadergroep vormen zij vaste steunpilaren voor mijn school.

Top heren, veel succes met jullie comeback!

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.