Geen categorie

Voor mijn deelnemers geen groot nieuws maar maar dit jaar staat er weer een Advanced kungfuweekend gepland. Voor nu weliswaar in een kleinere setting qua deelnemers. Bij mijn gebruikelijk uitnodigingsrondje had ik namelijk binnen een week mijn maximaal aantal deelnemers voor deze gelegenheid al snel bereikt.

Deze unieke gelegenheid vindt vanaf vrijdag 9 t/m maandag 12 september weer op de Waddeneilanden plaats.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang  en ook dit jaar staat er weer een nieuw trainingsonderdeel voor mijn deelnemers op het programma. Dit zal beslist voor de deelnemers wederom nieuwe inzichten gaan brengen en hun technische vechtvaardigheden verder uitbouwen.

Onze accommodatie is in ieder geval geboekt, de voorpret kan alvast gaan beginnen. Ik heb er zin in om weer de diepgang in kungfubeoefening in deze setting op te gaan zoeken.

Tot snel voor meer,

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.