Geen categorie
Chinese Martial arts in Lumière Cinema

 

Op donderdag 25 januari zal de lesavond in onze kungfuschool komen te vervallen. We organiseren die avond in Lumière te Maastricht (adres het Bassin 88 – in zaal 6 ) een filmvoorstelling. Het is een besloten voorstelling speciaal voor de leden van onze kungfuvereniging. Naast het bekijken van een Chinese kungfufilm zal er ook een Chinese leeuwendans door ons worden opgevoerd. We willen met deze bijdrage stilstaan bij de aanvang van het Chinese nieuwjaar. Het Chinese jaar 2024 staat in het teken van de draak.

 

 

Aanvang van onze voorstelling is 18.30 uur en we sluiten af rond 21.00 uur. De deelnamekosten voor dit evenement zijn €10,- per persoon. Deze kunnen vooraf onder vermelding van  – filmavond martial arts – op onze rekening rekening worden overgeboekt. Om te kunnen deelnemen mijn verzoek om tijdig aan te melden (2 dagen vooraf). Vrienden en kennissen kunnen (mits aangemeld)ook onze filmvoorstelling komen bekijken. Alle aanmeldingen gaan via onderstaand aanmeldformulier. Er zijn maar beperkt aantal plaatsen in deze kleine filmzaal. Dus wees er snel bij met het boeken.


 

   


  Denk bij het meenemen van een introducé ook bij de betaling dit te vermelden.

  Ik zie jullie graag terug bij ons evenement.

  Peter

  Ik wil tevens nogmaals onder de aandacht brengen dat wanneer je automatisch op de hoogte wil blijven van onze kungfu nieuwsberichten kun je onderaan dit bericht bij reactie de optie aan te vinken –

  ————— KUNGFU WUSHU MAASTRICHT 中国功夫武术馬斯特里赫特 —————

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.