Geen categorie
VKS Kampioenschap Jianzi 毽子 Chinese voetpluim

Op donderdag 30 mei 2024 wordt er weer een VKS Jianzi kampioenschap onder de leden van onze kungfuscholen georganiseerd. We weten dat het qua planning kort dag is maar we willen er ook niet langer tijd overheen laten gaan om dit VKS evenement weer te laten plaatsvinden. Dus voor de liefhebbers de strijd kan weer losbranden onder onze jianzi fanaten….

Ter informatie voor alle nieuwkomers in onze VKS-kungfuscholen er ligt altijd jaarlijks een titel te verdedigen door de houders van de Jianzi wisseltrofee 2023. Ieder VKS lid kan aan deze wedstrijden deelnemen. Het evenement staat garant voor kungfu saamhorigheid en verbroedering.

Men speelt deze wedstrijd met een team bestaande uit 2 personen. Deze teams worden deze avond via loting onder alle aangemelde deelnemers samengesteld.

De deelname aan dit evenement is gratis maar je dient je wel tijdig vooraf aan te melden om deel te kunnen nemen Je kunt je aanmelden via ons e-mailadres kungfuwushumaastricht@gmail.com onder vermelding dat je gaat deelnemen aan ons Jianzi kampioenschap 2024 te Kerkrade. De dresscode voor dit evenement is zoals gebruikelijk kungfuschoentjes, zwarte trainingsbroek met een (kungfu) zwart t-shirt of sweater.

Samenvattend. Het evenement zal gaan plaatsvinden donderdag 30 mei om 19.00 uur in de gymzaal te Kerkrade. Adres van deze gymzaal is Leliestraat 31 te Kerkrade. Houdt er rekening mee dat vervoer zelf geregeld dient te worden. Het is wellicht verstandig om tijdig naar de mogelijkheid van carpooling in je lesgroep na te vragen. Wellicht kun je een lift krijgen om gezamenlijk af te reizen. 

Dus weer een prima evenement om iedereen van onze kungfufederatie te ontmoeten. Uiteraard komt de reguliere training in de kungfuschool van deze donderdagavond te vervallen. Ik zie je aanmelding voor dit evenement graag tegemoet.

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.