Geen categorie

Ik hoop dat jullie kunnen terugkijken op een fijne vakantie. Het afsluiten met een goed vakantiegevoel is een mooi moment om de draad op te pakken. Zelf heb ik ook in deze vakantie de rust genomen. Tijd nemen voor rust zorgt namelijk voor inspiratie en werkt positief voor onze start.

Vanaf donderdag hervatten wij in onze school weer al onze kungfulessen volgens het bestaande lesrooster. Wij starten in onze school met de eerste les voor onze basisgroep op donderdagavond 15 augustus. Alle reguliere lessen zullen nadien weer worden hervat.

Kan ik meteen vermelden dat enkele juniorleden een uitnodiging hebben ontvangen om een deel van deze les mee te komen volgen. Met deze mogelijkheid bied ik hen een extra moment om zich verder te bekwamen in de Chinese vechtkunst.

Het lesthema van deze week is ziweifa of de zelfverdedigingstechnieken. Ik ben benieuwd wie ik na deze vakantie weer kan gaan verwelkomen.

Peter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.