Geen categorie

Het Jaar van de Tijger staat er aan te komen 虎年即将来临.

Komend jaar staat in het teken van de tijger. De voorspellingen voor dit jaar liggen hiermee weer op tafel. Voor wie hier enige waarde aan hecht, dit gaat het volgende betekenen. Doe er je voordeel mee…

Een Tijger-jaar 虎年  is volgens de Chinese horoscoop de perfecte periode om te kiezen voor je eigen pad en hierin je eigen stem te vinden. Wat wil jij van het leven? Niet omdat je omgeving of je plichtsgevoel dat van je verwacht; het gaat juist puur om wat jijzelf echt wilt! Je kunt daarbij in 2022 veel meer op je innerlijke kracht vertrouwen.

Risico voor het Tijger-jaar is dat de wijze van wispelturigheid en oppervlakkigheid in keuzes een valkuil kan vormen. Reken niet te veel op het goede geluk om een beslissing te nemen. De Tijger-symboliek staat voor koppigheid, waardoor het jaar ook mogelijk moeilijker wordt om passende oplossingen te vinden.

Het wordt volgens de Chinese jaarhoroscoop 2022 dan ook een jaar om bewust meer aan jezelf te werken. Om je mindere kanten te accepteren en vooral om je positieve kanten te benadrukken. Het Jaar van de Tijger is een gunstig jaar met volop kansen om je leven aangenaam te maken. Als je een duidelijk doel voor ogen hebt, dan zul je het bereiken. Maar laat de extra sterke tijgerenergie je niet overmoedig maken. Probeer ook af en toe wat gas terug te nemen. Je bent zoals je bent en dat is prima! Zelfacceptatie en zelfliefde worden dan ook een belangrijk thema voor iedereen in dit Jaar van de Tijger.

Voor onze kungfuschool zal tijdens de lessen de tijgertechniek rijkelijk aanwezig zijn. Het moet ons de energie en kracht geven om er een mooi kungfujaar van te maken!

Tot snel, Peter 佩湉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.