Geen categorie

Extra kungfulessen tijdens zomervakantie

Gedurende de zomervakantie (24 juli – 5 september) zijn er ook dit jaar weer extra kungfulessen. Deze extra lessen in onze gymzaal zijn op iedere dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Alle leden kunnen van beide lesavonden gebruikmaken. Er zijn geen extra kosten.

Tijdens deze lessen zal ik afwijken van het reguliere programma en aandacht besteden aan enkele specifieke kungfuonderdelen. Je kunt hierbij denken aan verdieping in de toepassing van applicaties uit de diverse stijlvormen maar ook vaardigheden oefenen met diverse kungfuwapens zoals Dashaozigun 大稍子棍 (flexibele vechtstokken)  Dao 刀 (breedzwaard) en Nangun 南棍 (zuid Chinese lange vechtstok).

Tijdige aanmelding (1 dag vooraf) voor deze extra vakantielessen is verplicht.  Het daadwerkelijk doorgaan van deze extra lessen blijft afhankelijk van het totaal aantal deelnemers. Minimaal dienen er zich 5 personen aan te melden voor deze kungfulessen. Mocht een les niet kunnen doorgaan ontvang je tijdig de annulering van je aanmelding.

Dus ook gedurende de komende zomervakantieperiode staat kungfu bij ons hoog in het vaandel!

Nogmaals tijdig aanmelden voor de extra lessen is verplicht en kan zoals gebruikelijk via onze site.


Verder wil ik nogmaals onder de aandacht brengen dat voor diegene die zo snel als mogelijk op de hoogte wil blijven van onze nieuwspagina er een mogelijkheid bestaat om je te abonneren op mijn berichtgeving.  Je kunt dit doen door onderaan van dit bericht de optie – Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn – aan te vinken.

Mocht je reeds hiervoor aangemeld zijn en hebt je nog nooit een bericht ontvangen, kijk dan eens in je spambox wellicht wordt zo’n bericht als reclame door je mailbox gezien.


Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.