Geen categorie
KUNGFUMASTERCLASS –  Zuid Chinese Tijgervuist

Er wordt weer een tijgerkraanvogelmasterclass door onze kungfufederatie VKS georganiseerd. Zaterdag 15 april wordt er  speciaal voor de leden van de Verenigde Kungfuscholen Zuid Nederland een DASHIBAN (kungfumasterclass) georganiseerd.

Het is een evenement met een lage instapdrempel en is bedoeld om deze kungfustijl voor iedereen bereikbaar te maken. Je hoeft als deelnemer geen voorkennis te hebben van deze Zuid Chinese kungfustijl. Voor zowel beginner als vergevorderd kungfubeoefenaar is er genoeg ruimte om op eigen niveau aan deze DASHIBAN deel te nemen. Kennisdeling op alle beoefeningsniveau’s staat voor ons hierbij centraal.

Onderwerp van deze masterclass is de Zuid Chinese stijlvorm Hongquan 洪拳 , de meest populaire kungfustijl uit de zuid Chinese provincie Fujian. Hiermee wordt voor leden van onze Federatie Chinese vechtkunst een nieuwe mogelijkheid geboden tot verdieping in hun kungfukennis en hun vaardigheden uit te breiden.

Deze masterclass staat zoals gebruikelijk onder leiding van door de drie VKS grootmeesters Wim Keularts, Ger Brandse  en Peter van Sint Fiet. Met hun gebundelde kennis krijgen de deelnemers de finesses van deze stijlvorm tot een hoog detailniveau aangeleerd.

Tijdens dit evenement zal in de pauze door enkele zwartegordeldragers een kleine demonstratie van hun kungfuvaardigden worden gedemonstreerd. Er zal ook een stand zijn ingericht met promotiemateriaal van onze kungfufederatie (T-shirts, sweaters en dashaozigun).

We pakken hiermee onze activiteiten weer op om gezamenlijk de Chinese vechtkunst in een groter verband te oefenen. Het is inmiddels de 8e editie van deze VKS DASHIBAN.

Wil je je basiskennis op gebied van kungfubeoefening verder uitbreiden is deze gelegenheid een echte aanrader.

Dresscode voor deelnemers is de zwarte kungfubroek, kungfuband, kungfuschoenen en een zwart T-shirt. Aanmelden deelnemers vooraf verplicht. Voor aanmelding deze Dashiban kun je gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier en dit te verzenden. Betaling van de deelnamekosten kunnen via onze reguliere bankrekening (voor de contributie van onze kungfuschool) onder vermelding van – DASHIBAN 2023  – worden voldaan.

 

Algemene gegevens VKS kungfumasterclass;

 

Zaterdag 15 april 2023
Sporthal Gronsveld
Tijd van 9.30-12.00 uur
Deelnamekosten €10,-

(Tijdens onze pauze een korte kungfudemonstratie)

  Ik wil tevens nogmaals onder de aandacht brengen dat wanneer je automatisch op de hoogte wil blijven van onze kungfu nieuwsberichten kun je onderaan dit bericht bij reactie de optie aan te vinken –

  ————— KUNGFU WUSHU MAASTRICHT 中国功夫武术馬斯特里赫特 —————

  Aanmeldingen;


  1. Finn Roemgens
  2. Amaury Stroux
  3. Bart Rijnbout
  4. Andy Bartholomé
  5. Thomas Martens
  6. Pascal Lejeune
  7. Martijn Sturtewagen
  8. Guus Dinjens
  9. Johan van Haaren
  10. Giovanni Schulteis
  11. Sam Crombach
  12. Daniel van de Ven
  13. John Humblet
  14. Dennie Vrijnsen
  15. Mirthe Keulen
  16. Lico Hoekema
  17. Cynthia Nelissen
  18. Jos Eerens
  19. Olaf van Sint Fiet
  20. Christiaan Helmig
  21. Enzo Geurten

  1 comment on “Aanmelden VKS KUNGFUMASTERCLASS – Zuid Chinese Tijgervuist

  1. John Humblet 3 februari 2023 / Reply

   Graag nieuws ontvangen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.