Geen categorie
VKS Kampioenschap Jianzi 毽子 Chinese voetpluim

Het is inmiddels 4 jaar geleden (2018) dat we het VKS Jianzi kampioenschap onder de leden van onze kungfuscholen mochten organiseren. Nu kan ik jullie melden dat deze VKS titelstrijd op donderdag 15 december 2022 weer kan gaan losbranden. Ondanks een lange periode zonder deze sportieve competitie is tijdens de vrije lesmomenten door menigeen toch vlijtig geoefend met de Chinese voetpluim.

Ter informatie voor alle nieuwkomers in onze kungfuscholen er ligt een titel te verdedigen door John Humblet en Guus Dinjens, die houder zijn van de Jianzi wisseltrofee 2018. Ieder VKS lid kan aan deze wedstrijden deelnemen. Men speelt met teams bestaande uit 2 personen. Er wordt deze avond via loting onder alle aangemelde deelnemers een teams van 2 personen.

Dit evenement wordt door het VKS bestuur tevens gebruikt om alle geslaagde leerlingen van de laatste niveautoets hun officiële certificaten en pasjes uit te reiken. Dus een prima evenement om iedereen weer te ontmoeten en even stil te staan hoe onze VKS vlag nog steeds fier wappert.

Dus noteer in je agenda donderdag 15 december om op ons evenement aanwezig te zijn… Het evenement start 19.00 uur in de sportzaal te Rothem (Kerkweg 50 ).

Laat via de trainer even weten of je aanwezig bent en of je ook aan het kampioenschap wilt deelnemen?

Uiteraard komt de reguliere training van deze avond te vervallen.

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.