KUNGFU MASTERCLASS –  Zuid Chinese Tijgervuist

Op zondag 25 november wordt er weer speciaal voor de leden van de Verenigde Kungfuscholen Zuid Nederland een DASHIBAN (kungfumasterclass) georganiseerd. Het is inmiddels de 6e editie van deze VKS DASHIBAN.

Onderwerp van deze masterclass is de Zuid Chinese stijlvorm Hongquan 洪拳 , de meest populaire kungfustijl uit de zuid Chinese provincie Fujian. Hiermee wordt voor leden van onze Federatie Chinese vechtkunst een nieuwe mogelijkheid geboden tot verdieping in hun kungfukennis.

Deze masterclass staat onder leiding van door de drie VKS grootmeesters Wim Keularts, Ger Brandse  en Peter van Sint Fiet. Met hun gebundelde kennis krijgen de deelnemers de finesses van deze stijlvorm tot een hoog detailniveau aangeleerd. Ze worden tijdens dit evenement bijgestaan door hun zwartebanders.

Het is een evenement met een lage instapdrempel. Je hoeft namelijk  geen voorkennis te hebben van deze stijlvorm. Voor zowel beginner als vergevorderd kungfubeoefenaar is er genoeg ruimte om op eigen niveau aan deze DASHIBAN deel te nemen.

Wil je je basiskennis op gebied van kungfubeoefening verder uitbreiden is deze gelegenheid een echte aanrader.

Aanmelden deelnemers vooraf verplicht. Voor aanmelding Dashiban kun je gebruik maken van onderstaand formulier. Betaling van deelnamekosten via bank of contant bij trainer. 

 

————— KUNGFU WUSHU MAASTRICHT 中国功夫武术馬斯特里赫特 —————

Algemene gegevens kungfumasterclass;

 

Zondag 25 november 2018
Sporthal Gronsveld
Tijd van 9.30-12.00 uur
Deelnamekosten €10,-

 

AANMELDINGSFORMULIER DASHIBAN 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *