Selectie kungfukaoshi gestart

 

De selectie van de kandidaten voor de niveautoets in onze kungfuschool is gestart. Naast kandidaten uit onze groep jonge krijgers (jeugdgroep 7-12 jaar)  kunnen ook leden van onze groepen volwassenen zich opgeven in deze voorselectieronde.

Aanmeldingen

Naast onze jeugdgroep hebben zich inmiddels bij de volwassenen enkele leden uit onze basis-midden- en zelfs ook uit onze gevorderdengroep aangemeld voor deze voorselectie van dit kungfukaoshi (kungfuvaardigheidstoets). In de komende lessen neem ik me de tijd om naar de beoefening van de aangemelde personen te kijken. Waar nodig zal ik hen voorzien van eventuele aandachtspunten. Aanmelden voor deze voorselectie is geen garant voor deelnemen.

Planning

Dit kungfukaoshi is gepland op zaterdag 15 december 2018 in gymzaal Rothem maar moet nog bevestigd worden door de VKS commissie.

  • Jeugd vanaf 9.30 uur
  • Volwassenen vanaf 10.30 uur

Toeschouwers zijn van harte welkom om de prestaties van de deelnemers te komen bekijken. Voor diegene die dit maal nog niet zover zijn om deel te nemen aan deze kungfutoets wellicht ook interessant om te kijken hoe de technische eisen omgezet worden in de praktische bevraging. Algemene betrokkenheid bij de schoolactiviteiten wordt op prijs gesteld.

Veel succes in deze voorbereiding!

Peter

————— KUNGFU WUSHU MAASTRICHT 中国功夫武术馬斯特里赫特 —————

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *